ZAVESE

1. Trakaste
Zavese koje upotpunjuju ambijent, daju lični pečat prostoriji, pružaju zaklon od svetlosti i potrebnu privatnost.

Trakaste zavese su elegantno i funkcionalno rešenje za Vaš poslovni ali i stambeni prostor.Modernog i svedenog dizajna, trakaste zavese se odlikuju vrlo jednostavnom upotrebom i održavanjem.

Moguće ih je prilagoditi bilo kom tipu prozora i vrata jer se izrađuju po meri. Moguće ih je postaviti i na kose plafone. Sadrže aluminijumsku garnišnu u kojoj se nalazi mehanizam i poliesterske trake širine 127 mm.

Trakaste zavese se izrađuju od tkanine koja može biti i antistatična, nezapaljiva i antibakterijska, ne zadržava prašinu i neprijatne mirise. Zahvaljujući svim navedenim osobinama, dugo ostaju čiste. Kasnije ih je moguće održavati jednostavnim usisavanjem, tuširanjem ili ako su jako zaprljane hemijskim čišćenjem.

Poseduju mogućnost jednostranog ili dvostranog otvaranja u radijusu od 180 stepeni što daje potpunu komfornost u pogledu određivanja nivoa osvetljenosti prostorije.
2. Venecijaneri
Venecijaneri su jednostavno, moderno i praktično rešenje za kontrolu osunčanosti prostorija. Sem estetskog ugođaja, pružaju komfor u pogledu privatnosti te štite prostoriju od sunčeve svetlosti.

Venecijaneri imaju mogućnost kontrolisanja pravca i količine svetlosti tako da sami dozirate količinu svetlosti koja Vam je potrebna. Vrlo lako se montiraju i jos lakše se njima upravlja.

Ugrađuju se u sve vrste stolarije bez obzira na vrstu materijala od kog je stolarija napravljena.

Zahvaljujući širokoj paleti boja venecijaneri se lako uklapaju u bilo koji enterijer.

Venecijaneri se montiraju sa unutrašnje strane prozora u sam okvir uz staklo ili bočno na ram prozora, a moguće ih je montirati i u plafon ili na zid iznad prozora. Pogodni su i za montažu uz okno krovnog prozora, a takođe se mogu ugrađivati između dva prozorska stakla. Sadrže metalnu plastificiranu kutiju, mehanizam, aluminijumske trake i mehanizam za rukovanje.

Aluminijumske trake su širine 25 mm.

Izrađuju se po meri i želji naručilaca. Venecijaneri iz našeg asortimana su izrađeni od najkvalitetnijih materijala u širokom spektru boja koje prate trendove na tržištu. Lamele su izrađene od aluminijuma.
3. Rolo
Rolo zavese predstavljaju sklop praktičnog i dekorativnog. Mogu se ugraditi na sve vrste i veličine prozorskih otvora. Sastavljene su od aluminijumske osovine i platna. Aluminijumska osovina sadrži mehanizam za upravljanje. Izbor materijala uticaće na nivo zamračenosti prostorije. Kod nas možete naručiti rolo zavese širokog spektra boja i gustine tkanja. Tkanina je takva da sprečava zagrevanje prostorija te Vas rolo zavese pored savršenog vizuenog efekta štite i od sunca.

Vrlo efektno se kombinuju sa drugim tipovima zavesa. Rolo zavese su i više nego praktične za upotrebu zbog jednostavnog mehanizma rukovanja. Pri podizanju i spuštanju moguće je ostaviti zavesu na željenoj visini zahvaljujući ugrađenoj kočnici u samom mehanizmu.

Rolo zavese vrlo lako montiramo na bilo kojoj vrsti stolarije, na zidu ili plafonu, a mogu se postaviti i direktno na krilo prozora ili vrata kao i na krovne prozore. Ne smetaju pri otvaranju istih. Upravljanje rolo zavesama je jednostavno.
Materijali za rolo zavese
Vrsta tkanine (polyester, screen, black out) određuje nivo svetlosti koji se propušta u prostoriju te varira od prozračnog do potpunog zamračenja. Black out rolo zavese se vrlo često koriste u hotelskim enterijerima zbog mogućnosti potpunog zamračenja prostorija

O nama

Prisutni smo na trzistu od 1995. godine. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom pergola, tendi, PVC providnih folija i zavesa. Tokom svih godina rada nasa deviza je: kvalitetno, brzo I efikasno, a najvazniji moto: zadovoljni klijent.

Pratite nas

Kontakt info

Copyright © 2021 | Tende i Pergole NIS

O nama

Prisutni smo na trzistu od 1995. godine. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom pergola, tendi, PVC providnih folija i zavesa. Tokom svih godina rada nasa deviza je: kvalitetno, brzo I efikasno, a najvazniji moto: zadovoljni klijent.

Pratite nas

Kontakt info

Copyright © 2021 | Tende i Pergole NIS